Brasil en Bert uit Vlaardingen hebben net hun auto geparkeerd in de Kurhausgarage. Ze hebben een bruiloft te vieren in het Kuhrhaus tot laat in de avond. Dat kost zo'n 30 euro aan parkeerkosten.
Volledig scherm
PREMIUM
Brasil en Bert uit Vlaardingen hebben net hun auto geparkeerd in de Kurhausgarage. Ze hebben een bruiloft te vieren in het Kuhrhaus tot laat in de avond. Dat kost zo'n 30 euro aan parkeerkosten. © NICO SCHOUTEN

Zo kan je deze zomer goedkoop een plekje reserveren voor een bezoek aan Scheveningen

Twee uur in de file staan, vervolgens nergens een parkeerplek kunnen vinden en zwaar teleurgesteld terug naar huis. Het overkwam vorig jaar veel bezoekers van Scheveningen. Om dat te voorkomen worden strandgangers deze zomer met allerlei voordelige P+R regelingen verleid om de tram of de fiets te pakken. Toch blijft de auto razend populair, blijkt op het strand.  

  1. Karel speelde overal met zijn clownesk muziektheater: ‘Mensen zijn hem vergeten, daar kan ik niet goed tegen’
    PREMIUM
    Hoe is het nu met?

    Karel speelde overal met zijn clownesk muziekthea­ter: ‘Mensen zijn hem vergeten, daar kan ik niet goed tegen’

    Clownesk muziektheater. Onder die noemer speelde Karel de Rooij tot in bijna alle uithoeken van de wereld. Samen uiteraard met zijn vaste kompaan Peter de Jong, met wie hij langer samen was dan tot nu toe met zijn eigen vrouw. Vreest hij de aftakeling? ,,Als ik eerlijk ben zit daar wel een soort angst.’’ Wij gingen bij hem langs voor de rubriek Hoe is het nu met?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag