Camiel Meiresonne, frontman van de Haagse band Son Mieux, is klaar voor de volgende stap op zijn muzikale levenspad.
Volledig scherm
PREMIUM
Camiel Meiresonne, frontman van de Haagse band Son Mieux, is klaar voor de volgende stap op zijn muzikale levenspad. © Peter Franken

Zou het ooit nog mooier kunnen worden voor Camiel Meiresonne? ‘Ben al mijn halve leven op schoolreisje’

Hoe is het nu met?Hij speelde ooit als 14-jarig jochie samen met twee nog jongere broertjes het Groningse popfestival Noorderslag plat. Zou het ooit nog mooier kunnen worden voor de Haagse zanger/gitarist Camiel Meiresonne? ,,Ik koos voor een onzeker bestaan en daar heb ik nooit spijt van gehad.’’ Wij spraken hem voor de rubriek Hoe Is Het Nu Met?

 1. Popmuseumdirecteur Jaap (60) raakte als jochie in de ban van muziek, nu is hij ziek: ‘The show must go on’
  PREMIUM

  Popmuseum­di­rec­teur Jaap (60) raakte als jochie in de ban van muziek, nu is hij ziek: ‘The show must go on’

  Ze zitten samen in een rollercoaster, die inmiddels twee maanden voortraast. Waar deze ellendige rit stopt? Jaap Schut (60), de directeur van popmuseum RockArt in Hoek van Holland, weet het niet. Bezoekers zullen hem even niet zo vaak zien tussen de oude lp’s. Schut is geveld door lymfeklierkanker. ,,De energie is weg, maar ik ga echt nog wel een paar jaar doordenderen.’’ Met zijn vrouw Jacqueline (59) aan zijn zijde.
 2. René van Kooten: ‘Financieel was het een rampjaar, maar privé was corona een cadeautje’
  PREMIUM
  Hoe is het nu met?

  René van Kooten: ‘Financieel was het een rampjaar, maar privé was corona een cadeautje’

  Nee, hij is nog lang niet uitgekeken op het spelen van grote rollen in grote musicals in grote theaterzalen. Maar vandaag de dag is René van Kooten zeker zo verguld met zijn eigen kleine bandje. Morgen is de 48-jarige Zoetermeerder als frontman van Shifting Daylight te zien en te horen in Theater Ludens, in Voorburg. Wij gingen bij hem langs voor de rubriek Hoe Is Het Nu Met?

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag