Zwangere vrouw raakt gewond bij aanrijding op Stationsweg in Den Haag

VideoEen zwangere vrouw op een scooter is gisteravond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op de Stationsweg in Den Haag. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 21.00 uur ter hoogte van de Van Hogendorpstraat. Het slachtoffer stond stil met haar scooter om linksaf te slaan toen ze door een auto werd geraakt, meldt Regio15. De bestuurder van de auto was mogelijk aan het racen met een motor of scooter, voegt de calamiteitensite daaraan toe. Alle betrokkenen reden richting station Hollands Spoor.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Over haar toestand en die van haar ongeboren baby is nog niets bekend. De scooter raakte zwaar beschadigd. De bestuurder van de auto bleef zover bekend ongedeerd.

De Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. Een deel van de Stationsweg was hierdoor afgesloten. Onduidelijk is nog of de bestuurder van de auto inderdaad aan het racen was. Mogelijk is een betrokken motor- of scooterrijder na het ongeluk doorgereden, meldt Regio15. 

Volledig scherm
Een zwangere vrouw op een scooter is gisteravond gewond geraakt bij een aanrijding op de Stationsweg in Den Haag. © Jos van Leeuwen

De politie hoopt aan het eind van de middag meer naar buiten te kunnen brengen over de vermeende straatrace.

Elke ochtend het nieuws uit Den Haag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Volledig scherm
Een zwangere vrouw op een scooter is gisteravond gewond geraakt bij een aanrijding op de Stationsweg in Den Haag. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. © Jos van Leeuwen

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag