Vanessa (Connie Witteman) en Hans Breukhoven trouwen in 1987 in Wassenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanessa (Connie Witteman) en Hans Breukhoven trouwen in 1987 in Wassenaar. © Rotterdams Dagblad

Zwemmen bij Breukhovenbruiloft? Nee, ik trek toch geen zwembroek van Hans aan!

Lieve RachelLeo van der Velde schrijft wekelijks een brief aan kleindochter Rachel (9) waarin hij haar vertelt over het Den Haag van toen. Deze week in de rubriek Lieve Rachel: Het huwelijksfeest van zangeres Vanessa met Hans Breukhoven in hotel Des Indes in Den Haag.

 1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

  Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.
 2. Ssst, zei mijn vader. Met Pasen waren alle kuikentjes dood
  PREMIUM
  Lieve Rachel

  Ssst, zei mijn vader. Met Pasen waren alle kuikentjes dood

  Leo van der Velde schrijft wekelijks een brief aan kleindochter Rachel (9) waarin hij haar vertelt over het Den Haag van toen. Deze week in de rubriek Lieve Rachel: de kuiketjes haalden Pasen niet. Eerst riep de stamgast in de Scala Bodega in de Wagenstraat tegen mijn vader dat hij zijn kind geen bier mocht laten drinken. Toen m’n vader hem uitlachte veegde de man me met een vlakke hand, met glazen en lege bierflesjes, van de bar.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag