Aanrijding kruispunt Deventer zorgt voor flinke verkeershinder

VIDEOEen aanrijding op de kruising van de Amstellaan en de Snipperlingsdijk in Deventer zorgt deze middag voor flinke verkeershinder. Automobilisten kunnen door het ongeval op deze drukke kruising alleen rechtsaf. Het midden van de kruising is volledig geblokkeerd.

 1. Parkinson Vereniging wil duidelijkheid over onderzoek naar glyfosaat: ‘Beoordeling gebaseerd op conclusies van producenten’
  PREMIUM

  Parkinson Vereniging wil duidelijk­heid over onderzoek naar glyfosaat: ‘Beoorde­ling gebaseerd op conclusies van producen­ten’

  De Parkinson Vereniging maakt zich grote zorgen over de herbeoordeling van glyfosaat, de werkzame stof in veelgebruikte onkruidbestrijders. Eind volgend jaar moet deze stof opnieuw zijn beoordeeld. Dan wordt duidelijk of glyfosaat voor nogmaals vijf jaar mag worden toegelaten op de Europese markt. Volgens de Parkinson Vereniging zijn er voldoende aanwijzingen dat pesticiden met glyfosaat de ziekte van Parkinson kunnen veroorzaken.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  19

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Deventer