Makelaar Anja van der Neut van RobersVincent Makelaars komt bijna verkocht borden te kort. De een na de andere recreatiewoning wordt verkocht sinds corona. De grootste aanbieder van zomerhuisjes in Holten zag de run al aankomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Makelaar Anja van der Neut van RobersVincent Makelaars komt bijna verkocht borden te kort. De een na de andere recreatiewoning wordt verkocht sinds corona. De grootste aanbieder van zomerhuisjes in Holten zag de run al aankomen. © FOTO HISSINK

Anthony en Deidre waren run op recreatiewoningen in Holten nét voor: ‘Een gouden greep, toen stonden er 40 te koop’

Begin van dit jaar stonden voor de recreatiewoningen op de Borkeld nog tientallen ‘te koop’-borden. Maar nu, tijdens de tweede coronagolf en richting het einde van het jaar, zijn de borden verdwenen. De huizen bijna allemaal verkocht. Makelaar Anja van der Neut is niet verrast. ‘Het is een gekkenhuis.’

 1. Deventenaar vertaalt Erasmus in monsterklus: tien jaar werken aan brieven van de vijftiende eeuwse beroemheid
  PREMIUM

  Devente­naar vertaalt Erasmus in monsterk­lus: tien jaar werken aan brieven van de vijftiende eeuwse beroemheid

  Een cadeautje voor onder de kerstboom? Deventenaar Jan Bedaux schiet in de lach. Nee, dat zijn de 21 delen van de vertaalde werken van Erasmus niet. De boeken vullen tezamen een boekenplank. De brieven van de beroemde Nederlandse wijsgeer, in Latijn, waren nog nooit vertaald naar het Nederlands. Hij beet zich er tien jaar lang in vast. En dat terwijl hij geen vertaler is. ,,Ik wist niet waar ik aan begon.”
 2. Deventerse weet door te gillen verkrachting te voorkomen: eis van 3,5 jaar
  PREMIUM

  Deventerse weet door te gillen verkrach­ting te voorkomen: eis van 3,5 jaar

  Een 27-jarige vrouw uit Deventer werd in de nacht van 9 augustus in haar eigen huis overrompeld door een onbekende man, die haar vastpakte en begon te zoenen. Alleen door hard te gillen en zich te verzetten wist ze te voorkomen dat ze verkracht zou worden. Tegen de verdachte is donderdag 3,5 jaar cel geëist voor deze poging verkrachting alsmede voor een zedenzaak via social media waarbij een meisje van nu twaalf jaar betrokken is.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Barça ook zonder Messi simpel langs Ferencváros
  Play

  Barça ook zonder Messi simpel langs Ferencváros

 2. Heerlijke hakbal Griezmann zet Barca op voorsprong in Champions League
  Play

  Heerlijke hakbal Griezmann zet Barca op voorsprong in Champions League