Volledig scherm
Een auto belandde bij een ongeluk in een sloot langs de N348 in de rijrichting Deventer. © Rens Hulman/ News United

Auto in de sloot bij kettingbotsing op N348 Raalte - Deventer

Vier auto's zijn vanmiddag met elkaar in een botsing gekomen op de N348 tussen Raalte en Deventer, in de rijrichting Deventer. Er zijn geen gewonden gevallen.

Een bestuurder van een zwarte auto reed rond 16.10 uur in op drie auto’s, waaronder een Peugeot die vervolgens in de sloot belandde. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel met twee ambulances ter plaatse. Ambulancepersoneel ving zes à zeven betrokkenen op. Na een controle bleek niemand gewond te zijn en hoefden de inzittenden niet mee naar het ziekenhuis.

Een rijbaan ging na het ongeluk dicht. Weggebruikers werden om en om langs het ongeluk geleid. In beide rijrichtingen ontstond een flinke file. Na de berging- en schoonmaakwerkzaamheden ging de rijbaan weer open. Alle betrokken auto’s worden afgesleept door een berger.

  1. Metamorfose: Van een lege Heilig Hart kerk naar een straks bruisend schoolgebouw in Deventer
    PREMIUM

    Metamorfo­se: Van een lege Heilig Hart kerk naar een straks bruisend schoolge­bouw in Deventer

    Van de buitenkant is de Heilig Hart nog dezelfde kerk. Er staan alleen al tijden busjes en werkcabines opgestapeld op het voorterrein. Bouwmensen lopen af en aan. Maar op het oog is er nog weinig te zien. Binnen des te meer. De bouwers hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de nieuwe Deventer school in mei open kan. De contouren van tien lokalen in het middenschip tekenen zich af. Een kijkje in de kerk die school gaat worden.

In samenwerking met indebuurt Deventer