Op deze plek stond de uitgebrande auto.
Volledig scherm
Op deze plek stond de uitgebrande auto. © de Stentor

Autobrand in Deventer, politie vermoedt brandstichting

In de Zwolsewijk in Deventer is in de nacht van zaterdag op zondag een auto in vlammen opgegaan. De politie gaat ervan uit dat de auto opzettelijk is aangestoken en is een onderzoek gestart. ,,Dit had zo vlak naast het wooncomplex erger kunnen aflopen.”

0 reacties

 1. Politie maakt einde aan protest in Deventer; schade door blokkeeracties loopt in de tientallen miljoenen
  PREMIUM

  Politie maakt einde aan protest in Deventer; schade door blokkeerac­ties loopt in de tientallen miljoenen

  De schade door de blokkades van distributiecentra door protesterende boeren loopt in de tientallen miljoenen. Dat laat het Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL) weten. De blokkades zorgen bij sommige supermarkten al voor lege schappen, met name bij de zuivel en verse groenten en fruit. ,,Als dit doorgaat is het een kwestie van een paar dagen dat we écht lege schappen krijgen’’, laat een woordvoerster van het CBL weten.
 2. Wonen op schootsafstand van De Adelaarshorst? In Deventer staat huis te koop, inclusief ‘privétribune’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Wonen op schootsaf­stand van De Adelaars­horst? In Deventer staat huis te koop, inclusief ‘privétri­bu­ne’

  Wie van voetbal houdt, Go Ahead Eagles in het bijzonder, en op zoek is naar een nieuw huis in Deventer moet nu zijn slag slaan. Aan de Brinkgreverweg staat een huis - met misschien wel het beste uitzicht op het veld van de De Adelaarshorst - te koop. Hanke Struik verkoopt de woning, maar niet omdat ze het beu is om een stadion in haar achtertuin te hebben. ,,We hebben hier vanaf het dakterras met het bord op schoot naar voetbalwedstrijden gekeken.’’

In samenwerking met indebuurt Deventer