Volledig scherm
Deventenaar Charles Niël bij een van de werken in de Bergkerk. © Rob Voss/archief

Bijna 16.000 bezoekers voor expositie ‘Bloom Light’ in Deventer Bergkerk

De expositie ‘Bloom Light’ in de Deventer Bergkerk heeft in ruim twee maanden tijd 15.800 bezoekers getrokken. Dat meldt de verhuurder van de kerk, VVV Deventer (Evenementenbureau), dat spreekt van een ‘groot succes'.

In de expositie toonden Charles Niël uit Deventer en Louise te Poele uit Amsterdam hun ‘bijzondere visie en artistieke vakmanschap’ op gebied van moderne fotografie.

Verlengd

Op 6 september ging ‘Bloom Light’ open en werd vanwege de belangstelling tussentijds verlengd tot en met afgelopen zondag. Er kwamen in totaal 15.800 bezoekers. ‘Een fantastisch resultaat', aldus VVV-directeur Hein te Riele. Volgens de verhuurder trok de expositie opvallend veel bezoekers van buiten Deventer.

  1. Deventer rapper voor rechter na nieuwe ‘uitglijder’ op sociale media
    PREMIUM

    Deventer rapper voor rechter na nieuwe ‘uitglijder’ op sociale media

    Over de zaak zelf kan hij vanwege juridische redenen niet zoveel zeggen, maar rapper Convex Kafka - echte naam Bouke van de Vrugt- uit Deventer staat morgen opnieuw voor de rechter, wegens laster op sociale media. Eerder raakte hij onder meer in opspraak nadat hij tweette dat Wilders ‘meer dan 500 stenen op zijn smoel’ verdiende. ,,Ik kan niet alles over mijn kant laten gaan. Tegelijkertijd werk ik hard aan mezelf.”

In samenwerking met indebuurt Deventer