BMW botst op betonnen brugpijler in Deventer

VideoDe bestuurder van een BMW i3 is zaterdagochtend rond 5.15 uur hard met zijn auto tegen een betonnen pijler van de Wilhelminabrug gereden. De automobilist raakte niet gewond, maar is voor verhoor en verder onderzoek wel meegenomen naar het politiebureau.

Het eenzijdige ongeval vond plaats op de kruising van de Welle met het Pothoofd in Deventer. De BMW i3 kwam vanaf de Welle en reed richting de A1. 

De bestuurder was na een lichte bocht tegen het verkeerslicht op de middengeleider geknald, achterwaarts doorgeschoten en hard tot stilstand gekomen tegen de brugpijler.

Flink beschadigd

De auto is flink beschadigd geraakt door de crash. Het verkeerslicht is van de paal afgereden en wordt zo snel mogelijk hersteld. De brugpijler heeft geen zichtbare schade.

Tijdens de afhandeling van het ongeval was het Pothoofd afgesloten in de richting van de A1. Verkeer werd door de politie omgeleid.

Volledig scherm
De BMW die in de vroege zaterdagochtend op een betonnen brugpijler botste in Deventer. © Rens Hulman
  1. Özcan Akyol moest in Deventer veel oefenen voor nieuw knip-programma: ‘Ik had het onderschat’
    PREMIUM

    Özcan Akyol moest in Deventer veel oefenen voor nieuw knip-programma: ‘Ik had het onderschat’

    BN’ers knippen, trimmen én ondertussen een goed gesprek voeren. Özcan Akyol begint over twee weken met zijn nieuwe programma bij BNNVara. In ‘De geknipte gast’ krijgt hij onder anderen Loretta Schrijver, Cornald Maas, Jan Slagter en Ronald de Boer in zijn stoel. De gasten komen langs bij Eus voorafgaand aan een belangrijk evenement. Hij praat dan met hen over hun werk en privéleven.

In samenwerking met indebuurt Deventer