Partijleider Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) met de tractor bij het Binnenhof, op de dag na de Tweede Kamerverkiezingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Partijleider Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) met de tractor bij het Binnenhof, op de dag na de Tweede Kamerverkiezingen. © Archief ANP

BoerBurgerBeweging ziet enorme groei na stikstofplannen: ‘Door absurd beleid’

Binnen een week tijd van 3300 naar zo’n 4400 leden: de politieke partij BoerBurgerBeweging is met recht booming. De BBB dankt die populariteit mede aan de stikstofplannen die eind vorige week zijn gepresenteerd door minister Christianne van der Wal uit Hierden. Een deel van de boeren dreigt daardoor te moeten stoppen. BBB is blij met de ledengroei, al had het liever een andere aanleiding gezien.

0 reacties

  1. Crowdfunding voor nieuw zonnepark in Deventer: ‘Als het aan ons ligt komen er achthonderd panelen’
    PREMIUM
    met video

    Crowdfun­ding voor nieuw zonnepark in Deventer: ‘Als het aan ons ligt komen er achthon­derd panelen’

    Wat te doen met die loze stukken grond langs het spoor? Ook in Deventer zijn er plekken die geen concrete bestemming hebben. Honny de Gucht en Sabien Bouwmeester hebben daar een oplossing voor en gaan een stuk grond van tientallen meters breed achter het Aventus herontwikkelen: er komt een zonnepark. ,,Het is loos gebied, dan kun je er beter iets goeds mee doen”, zegt het tweetal.

In samenwerking met indebuurt Deventer