Volledig scherm
De plek op de Raalterweg waar het incident zou hebben plaatsgevonden. © Google Streetview

Boze bestuurder breekt voorruit met brandblusser in Deventer

Een in woede ontstoken bestuurder van een auto heeft vanmiddag rond het middaguur de voorruit van een andere wagen met een brandblusser stukgeslagen. Dat gebeurde op de Raalterweg, ter hoogte van het crematorium, in Deventer.

De reden voor de woede-uitbarsting is onduidelijk. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval, dat omstreekt 11:45 uur plaatsvond. Volgens de politie zijn meerdere voertuigen gestopt op het moment van het incident. 

  1. Feest met winnende vrijwilligers in Deventer Schouwburg

    Feest met winnende vrijwilli­gers in Deventer Schouwburg

    Sportclub Deventer, Speeltuinvereniging de Driehoek, Soos de Kuiperij, De Ontmoeting Deventer en Gert van den Burg zijn er met de prijzen vandoor gegaan op de jaarlijkse vrijwilligersavond in de Deventer Schouwburg. Wethouder Rob de Geest reikte de vrijwilligersprijzen uit voor organisaties, stichtingen en verenigingen in de categorieën: Samenwerking versterkt, Buurtinitiatief, Kleurrijkste organisatie en Zorgzame samenleving. De Witte Blom (individuele vrijwilligersprijs) werd ook uitgereikt aan de vrijwilliger die een bijzondere prestatie heeft geleverd.

In samenwerking met indebuurt Deventer