In de zwoele zomerlucht een terrasje pikken op de Brink, met de op de achtergrond de kermis. Ook deze zomer gaat het evenement door corona niet door.
Volledig scherm
PREMIUM
In de zwoele zomerlucht een terrasje pikken op de Brink, met de op de achtergrond de kermis. Ook deze zomer gaat het evenement door corona niet door. © Ronald Hissink/archief


Tegenvaller: Deventer Zomerkermis gaat niet door

De Deventer Zomerkermis gaat (ook) dit jaar niet door in verband met corona. Het evenement wordt verplaatst naar de herfstvakantie. Het schrappen van de kermis, voor het tweede jaar op rij, is opvallend. Gemeente en exploitanten werkten tot deze week aan scenario’s, zodat het evenement al dan niet aangepast in juni kon doorgaan. ,,Maar het blijkt helaas geen optie.”

0 reacties

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Geen erehaag voor Ajax: 'Feliciteren en hand geven, niet meer dan dat'
  Play

  Geen erehaag voor Ajax: 'Felicite­ren en hand geven, niet meer dan dat'

 2. Lerares gaat viral met video op school: 'Ik val op vrouwen'
  Play

  Lerares gaat viral met video op school: 'Ik val op vrouwen'