Tuurlijk past er een auto in de garage. Daar gebruiken de meeste bewoners hem voor, zeggen de mensen van de Platvoet. ,,Of een motor bijvoorbeeld.”
Volledig scherm
PREMIUM
Tuurlijk past er een auto in de garage. Daar gebruiken de meeste bewoners hem voor, zeggen de mensen van de Platvoet. ,,Of een motor bijvoorbeeld.” © FOTO HISSINK

Buren van garages hebben bedenkingen over plan om op plek boxen zwerfjongeren huisvesting te bieden

Woonbedrijf Ieder1 wil gaan experimenteren met huizen voor jongeren op plekken waar nu oude garageboxen staan. Zo kunnen op tientallen plekken in Deventer oplossingen komen om bankhoppende jongeren een betere start te geven. Buren zijn huiverig: ,,Hoe zit het met de randvoorwaarden? Ik bedoel: overlast?”, zegt Henk de Wolde.

0 reacties

 1. Vetkamppraat! Eerste podcast over Go Ahead Eagles: ‘Bijzonder dat zoiets er nog niet was’
  PREMIUM

  Vetkamp­praat! Eerste podcast over Go Ahead Eagles: ‘Bijzonder dat zoiets er nog niet was’

  De timing is perfect: net nu de spannendste weken van de competitie in de eerste divisie zich aandienen, komen twee journalisten en een videomaker uit Deventer met een podcast over Go Ahead Eagles. Gisteren verscheen de eerste aflevering online, met hoofdrollen voor een supporter van het volk, oud-speler Martin Koopman met een bloedmooie vrouw, burgemeester Ron König en voormalig vedette Istvan Bakx. ,,Zoiets was er nog niet, dat verbaasde me al”, zegt mede-maker Roy Heethaar.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Vriendjespolitiek op het songfestival: 'Europa bestaat eigenlijk uit drie blokken'
  Play

  Vriendjes­po­li­tiek op het songfesti­val: 'Europa bestaat eigenlijk uit drie blokken'

 2. Ramadan komt ten einde met feestgebed, Eid al-Fitr begonnen
  Play

  Ramadan komt ten einde met feestgebed, Eid al-Fitr begonnen