Buurman springt in Deventer water om vrouw uit auto te halen: ‘Je denkt niet na en komt in actie’

Update en VideoEen vrouw is vanavond in Deventer met haar auto in een waterpartij aan de Herman Boerhaavelaan beland. Martin Makkink, aanwonende aan de vijver, bedacht zich geen moment toen hij het opmerkelijke incident in de gaten kreeg en sprong in het water. 

 1. Dames, wakker worden! Volgens campagne Woke Woman moet je al vóór je zwangerschap aan de bak
  PREMIUM

  Dames, wakker worden! Volgens campagne Woke Woman moet je al vóór je zwanger­schap aan de bak

  Wie zwanger wil worden, gooit de pilstrip in de prullenbak en ziet wel waar het schip strandt. Ondertussen wordt er nog af en toe een sigaretje gerookt of een wijntje gedronken. Maar eigenlijk moet je al vóór je zwangerschap beginnen met bijvoorbeeld het slikken van foliumzuur. Met de campagne Woke Women worden toekomstige ouders in Deventer hier door vijf ambassadeurs in de stad op gewezen.
 2. Extra rijstroken van A1 bij Deventer zijn open (maar werk en overlast nog lang niet voorbij)
  PREMIUM
  Video | Poll

  Extra rijstroken van A1 bij Deventer zijn open (maar werk en overlast nog lang niet voorbij)

  Met een druk op de knop opende minister Cora van Nieuwenhuizen vanmiddag de nieuwe rijstroken op de A1 bij Deventer. Het extra asfalt moet een einde maken aan files en opstoppingen op de drukke corridor tussen de Randstad en Duitsland. Maar voorbij is de overlast zeker nog niet. Wat is er al wel af en wat krijgen we tot 2025 nog voor de kiezen? Best veel. De Stentor maakte een overzicht.

In samenwerking met indebuurt Deventer