De Deventer Buitensociëteit in Steenenkamer (boven in beeld), is een horecagelegenheid met een grote zaal, restaurant, terras en bowlingcentrum. Omwonenden aan straat De Worp, beneden in beeld, zeggen veel geluidsoverlast te ervaren door grote feesten, zoals bruiloften. Zij vragen daarom de gemeente Voorst in te grijpen. Achterburen van De Kweekweg, de straat achter de horecagelegenheid, zijn het niet met hen eens.
Volledig scherm
PREMIUM
De Deventer Buitensociëteit in Steenenkamer (boven in beeld), is een horecagelegenheid met een grote zaal, restaurant, terras en bowlingcentrum. Omwonenden aan straat De Worp, beneden in beeld, zeggen veel geluidsoverlast te ervaren door grote feesten, zoals bruiloften. Zij vragen daarom de gemeente Voorst in te grijpen. Achterburen van De Kweekweg, de straat achter de horecagelegenheid, zijn het niet met hen eens. © Maarten Sprangh

Buurt Deventer Buitensociëteit verdeeld: ‘Klagers zeuren over alles’

Overlast? Achterburen van de Deventer Buitensociëteit in Steenenkamer, een horecagelegenheid met bowlingbanen vlakbij de gemeentegrens met Deventer, begrijpen niets van de aanhoudende klachten van een aantal mensen die wonen aan de andere kant van de horecagelegenheid. De achterburen zijn juist blij met de horecazaak. ,,We leven toch niet op een kerkhof?”

In samenwerking met indebuurt Deventer