Marcel Schreuder Goedheijt bij een eerdere presentatie van de plannen voor S/Park. De doelstellingen bij de entree tot Deventer zijn niet gehaald.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Schreuder Goedheijt bij een eerdere presentatie van de plannen voor S/Park. De doelstellingen bij de entree tot Deventer zijn niet gehaald. © RONNY TE WECHEL

Chemiereus Nouryon stelt gerust ondanks flop S/Park: wij blijven in Deventer

Nouryon, het voormalige AkzoNobel heeft geen plannen om te vertrekken uit Deventer nu de ontwikkeling van een chemiecampus bij de entree van de stad is mislukt. Dat stelt Nouryon-topman Marcel Schreuder Goedheijt. Hoe het verder gaat met S/Park, de campus waar ook de gemeente miljoenen voor vrijmaakte, is nog onduidelijk.

 1. Verontwaardiging na boete voor dakloze die vuurtje stookt in Deventer, maar: ‘Ze kon zelf kiezen voor opvang’
  PREMIUM
  video

  Verontwaar­di­ging na boete voor dakloze die vuurtje stookt in Deventer, maar: ‘Ze kon zelf kiezen voor opvang’

  De dakloze vrouw die dinsdag- op woensdagnacht een vuurtje stookte voor de deur van Hotel Royal aan de Brink in Deventer, is beboet voor baldadigheid. Ook een man die bij haar was, kreeg een boete. De vrouw is daarna weggestuurd, maar veel lezers van de Stentor hadden graag gezien dat ze haar een warme slaapplek hadden aangeboden. Volgens de gemeente is er voldoende plek in de opvang.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Alle NAVO-troepen vertrekken vanaf 1 mei uit Afghanistan
  Play

  Alle NA­VO-troe­pen vertrekken vanaf 1 mei uit Afghanis­tan

 2. Op bedevaart naar Mekka, maar dan op 1,5 meter afstand
  Play

  Op bedevaart naar Mekka, maar dan op 1,5 meter afstand