Elf leden van staf en team van Go Ahead Eagles maakten een feestelijke polonaise door de ruimte waar op dat moment een coronaproof uitzending werd gemaakt van de talkshow Café 1902 TV.
Volledig scherm
PREMIUM
Elf leden van staf en team van Go Ahead Eagles maakten een feestelijke polonaise door de ruimte waar op dat moment een coronaproof uitzending werd gemaakt van de talkshow Café 1902 TV. © redactie de Stentor

Coronaregels aan laars gelapt bij live-uitzending Go Ahead-talkshow: ‘Niet goed te praten’

VIDEOBij de live-uitzending van het praatprogramma Café 1902 TV op Youtube over Go Ahead Eagles werden vrijdagavond de coronaregels niet nageleefd. Hoewel alle aanwezigen in de zaal op 1,5 meter van elkaar zaten, werd de uitzending ‘overlopen’ door een polonaise van elf Go Ahead-spelers en -stafleden. Daar viel de aanwezige wethouder Rob de Geest over, tot ergernis van twee die-hard Go Ahead-fans.

0 reacties

  1. Skeletten komen in Deventer ‘tot leven’ bij opgravingen Grote Kerkhof
    PREMIUM
    AUDIO & VIDEO

    Skeletten komen in Deventer ‘tot leven’ bij opgravin­gen Grote Kerkhof

    Menselijke botten in de bodem, vrij gave skeletten zelfs en onderzoekers in witte pakken op het Grote Kerkhof. Klinkt als crime scene, maar is het niet. Het Deventer stadsplein is deze zomer decor van archeologisch onderzoek. Menselijke overblijfselen op de dodenakker uit de middeleeuwen worden zorgvuldig opgegraven, schoongemaakt en onderzocht en in 3D-verwerkt. ,,Met de huidige technieken is zelfs het voedselpatroon te achterhalen van hier begraven personen.”

In samenwerking met indebuurt Deventer