De Scheg in Deventer biedt bezoekers woensdag korting op de entree en een versnapering. Daarmee hopen de ijsbaan (foto)en het subtropisch zwembad extra klanten te lokken op de dag van de onderwijsstaking.
Volledig scherm
De Scheg in Deventer biedt bezoekers woensdag korting op de entree en een versnapering. Daarmee hopen de ijsbaan (foto)en het subtropisch zwembad extra klanten te lokken op de dag van de onderwijsstaking. © Archieffoto Ronny te Wechel.

De Scheg in Deventer speelt slim in op onderwijsstaking, (bijna) alle andere pretparken dicht

UpdateOuders die woensdag iets leuks willen doen met hun kinderen die vrij zijn vanwege de onderwijsstaking, hoeven niet aan te kloppen bij de grote (pret)parken in Oost-Nederland. Die zijn gesloten. Uitzondering is Slagharen, waar bezoekers welkom zijn in het waterpark en op de ijsbaan.

  1. Bezoekers Zelfregiecentrum Deventer verrast met komst Koningin Máxima; blij dat ze hun verhaal mochten doen
    PREMIUM

    Bezoekers Zelfregie­cen­trum Deventer verrast met komst Koningin Máxima; blij dat ze hun verhaal mochten doen

    Feestelijke ballonnen en zoete lekkernijen op een schoteltje naast het koffiekopje. Nog maar net een uurtje geleden hebben de bezoekers van het Zelfregiecentrum in Deventer gehoord dat Koningin Máxima op bezoek komt. „De burgemeester zou komen”, vertelt Marika Ruitenberg. „Dat wisten we. Maar niet de koningin. We zijn blij dat we ons verhaal mochten doen.”

In samenwerking met indebuurt Deventer