Ron Stet en Monique van Meel zijn er klaar voor. Met hun Deventer bedrijf Energieke Club gaan ze mensen helpen hun huis te verduurzamen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ron Stet en Monique van Meel zijn er klaar voor. Met hun Deventer bedrijf Energieke Club gaan ze mensen helpen hun huis te verduurzamen. © Ronald Hissink

Deventenaren bieden twijfelaars de helpende hand op weg naar een duurzaam huis: ‘Hoop dat wij overbodig worden’

Je huis verduurzamen? Energiecoöperaties en -adviseurs dringen zich overal op, soms ongevraagd. De wil is er bij de nodige Nederlanders, maar waar te beginnen is vaak lastig. Deventenaren Monique van Meel en Ron Stet willen orde in de chaos scheppen. Met een online forum en individueel advies hopen ze dat zoveel mogelijk mensen de stap gaan zetten.

0 reacties

  1. Van kroegoptreden naar doorbraak; hoe Zutphen en Lochem theatertalent gaan opsporen
    PREMIUM

    Van kroegoptre­den naar doorbraak; hoe Zutphen en Lochem theaterta­lent gaan opsporen

    Spelen in een schouwburg is niet voor iedere artiest weggelegd. Veel talentvolle bandjes, cabaretiers, dansers en dichters blijven vaak onontdekt buiten de familiaire kring of het kroegencircuit. De theaters in de regio willen die ‘onbekende culturele parels’ een podium bieden en op weg helpen. Theater Hanzehof in Zutphen, Schouwburg Lochem en Orpheus Apeldoorn slaan daarvoor de handen ineen.
    Lochem