Een volgepakte Brink bij een eerdere editie van Deventer op Stelten. Dit keer is er geen grote publieksvoorstelling op de Brink en het Grote Kerkhof, het andere grote binnenstadsplein.
Volledig scherm
PREMIUM
Een volgepakte Brink bij een eerdere editie van Deventer op Stelten. Dit keer is er geen grote publieksvoorstelling op de Brink en het Grote Kerkhof, het andere grote binnenstadsplein. © archief

Deventer op Stelten verwacht tienduizenden bezoekers minder dan normaal: ‘In 2023 weer XXL’

Deventer op Stelten, dat vanavond laat start, verwacht vanwege de aangepaste opzet van de 25ste editie minder bezoekers. In plaats van de gebruikelijke 125.000 bezoekers worden tot en met zondag 80.000 à 90.000 mensen verwacht. 

0 reacties

  1. Deventer Boekenmarkt ‘uitgekleed’: 300 kramen minder en de Brink blijft leeg
    PREMIUM

    Deventer Boeken­markt ‘uitgekleed’: 300 kramen minder en de Brink blijft leeg

    500 kramen in plaats van de gebruikelijke 800. Géén kraampjes op de Brink en geen Tuinfeest, het poëziefestival als traditionele aftrap van het boekenfestijn. Staat de Deventer status van Europa’s grootste boekenmarkt op het spel? De kleinere opzet van de Deventer Boekenmarkt, een begrip tot buiten de landsgrenzen, maakt de tongen los. Een aantal Deventer antiquariaten mijdt zelfs uit onvrede de komende editie. ,,We hebben goede argumenten om het dit jaar zo te doen.”

In samenwerking met indebuurt Deventer