Concert afgelopen voorjaar in Burgerhaven, het tijdelijke 'pop-op'-podium van het Burgerweeshuis in het Deventer havengebied.
Volledig scherm
PREMIUM
Concert afgelopen voorjaar in Burgerhaven, het tijdelijke 'pop-op'-podium van het Burgerweeshuis in het Deventer havengebied. © Rob Voss/archief

Deventer poppodium Burgerweeshuis blijft ook na corona mogelijk in Havenkwartier

Het Burgerweeshuis houdt de tijdelijke locatie op het Haveneiland mogelijk langer in gebruik, ook ná corona. Het Deventer poppodium opende vorig najaar de tijdelijke locatie om voldoende bezoekers te kunnen ontvangen, binnen de coronaregels. Het gaat om een voormalige fabriekshal, genaamd Burgerhaven, waar meer ruimte is dan in het vaste onderkomen in de binnenstad. 

  1. Grote groep lokale ondernemers baalt van sluiting Holtense Dorpsstraat: ‘Klanten willen voor de deur parkeren’
    PREMIUM

    Grote groep lokale onderne­mers baalt van sluiting Holtense Dorps­straat: ‘Klanten willen voor de deur parkeren’

    Een groep van negentien lokale winkeliers en ondernemers is bepaald niet blij met de plannen om de Dorpsstraat in hartje Holten te sluiten. De gemeente Rijssen-Holten wil de weg het liefst al in 2024 op slot gooien. „We zijn maar een klein dorp”, verzucht Gert Hein Kromhof. De Holtense ondernemer luidt samen met andere winkeliers de noodklok in een brandbrief aan de gemeente.
    Holten