Nu de lockdowns weer voorbij zijn trekken veel mensen de stad in om weer volop te gaan winkelen. Maar niet alleen winkelend publiek weet de weg naar de winkels weer te vinden. Ondanks het momenteel lage aantal winkeldiefstallen, waarschuwt centrummanager van winkelcentrum Colmschate, Alex Hogeslag, dat ook winkeldieven hun slag weer proberen te slaan nu de lockdowns weer voorbij zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Nu de lockdowns weer voorbij zijn trekken veel mensen de stad in om weer volop te gaan winkelen. Maar niet alleen winkelend publiek weet de weg naar de winkels weer te vinden. Ondanks het momenteel lage aantal winkeldiefstallen, waarschuwt centrummanager van winkelcentrum Colmschate, Alex Hogeslag, dat ook winkeldieven hun slag weer proberen te slaan nu de lockdowns weer voorbij zijn. © Orange Pictures

Deventer wapent zich tegen winkeldieven, want: ‘Ook voor dieven is de lockdown voorbij’

Nu de coronamaatregelen steeds meer worden losgelaten en winkels hun deuren alweer een tijdje mogen openen voor het winkelend publiek, vindt Keurmerk Veilig Ondernemen Deventer (KVO) het tijd om Deventer winkeliers nog beter voor te bereiden op winkeldiefstal en inbraken. Samen met ondernemers heeft de KVO nieuwe afspraken gemaakt om de veiligheid van het Deventer winkelpubliek en winkeliers te verbeteren. ,,We gaan nu veel meer richting praktijkondersteuning.”

0 reacties

In samenwerking met indebuurt Deventer