Dit gebeurt er op de corona-afdeling van het Deventer Ziekenhuis: ‘Hier moet je nóg meer nadenken’

videoJe hoopt natuurlijk aan een coronabesmetting te ontkomen. En als je dan tóch besmet bent, dan hoop je op milde klachten. Maar wie pech heeft, moet worden opgenomen in het ziekenhuis. Hoe ziet zo’n covid-afdeling er eigenlijk uit? Wat gebeurt er? Het Deventer Ziekenhuis biedt de Stentor een inkijkje.

 1. Frenky (79) bestiert al een halve eeuw een seksshop in Deventer: ‘Vooral de dames willen even voelen’
  PREMIUM
  video

  Frenky (79) bestiert al een halve eeuw een seksshop in Deventer: ‘Vooral de dames willen even voelen’

  De Deventer Bookshop viert zijn gouden jubileum. Het is alweer vijftig jaar geleden dat Frank Vissers, nu 79 jaar, op de Nieuwe Markt een sekswinkel begon. Naar eigen zeggen maakt hem dat ‘vermoedelijk de langst zittende seksshophouder van Nederland’. In al die jaren heeft hij veel meegemaakt. We blikken terug op een halve eeuw aan seksspeeltjes, trends en de kijk op seks.
 2. Tennis en golf in de lift door nieuwe lockdown: ‘Van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat zijn we helemaal bezet’
  PREMIUM

  Tennis en golf in de lift door nieuwe lockdown: ‘Van ’s morgens­vroeg tot ’s avonds laat zijn we helemaal bezet’

  Nu we in de gedeeltelijke lockdown zitten, zijn tennis en golf haast de enige sporten die nog door kunnen gaan. Er wordt nog volop een balletje geslagen op de vele banen in de regio. In Olst, Deventer, Brummen en Lochem blijven de vaste leden gewoon komen. Er komt zelfs nieuwe aanwas bij. Dat er achteraf geen drankje gedronken kan worden, vinden de amateursporters wel een gemis.

In samenwerking met indebuurt Deventer