Desiree Creemers, voorzitter van de Raad van bestuur van het Deventer Ziekenhuis en Jan Griepink, lid Raad van Bestuur van Carinova en voorzitter van Salland United.
Volledig scherm
PREMIUM
Desiree Creemers, voorzitter van de Raad van bestuur van het Deventer Ziekenhuis en Jan Griepink, lid Raad van Bestuur van Carinova en voorzitter van Salland United. © Ronald Hissink

Dit is hoe Sallandse partijen samen de toekomstproblemen van de zorg tackelen

De tijd van daten is voorbij. Meer dan veertig Sallandse partijen hebben zich gisteren officieel verbonden om samen de toekomstproblemen in de zorg te tackelen. Onder de noemer Salland United is een bijzondere samenwerking ontstaan. Desiree Creemers van het Deventer Ziekenhuis en Jan Griepink van Carinova leggen uit hoe belangrijk dit is.

  1. Steekpartij in appartement in Deventer, verdachte Narcis (30): ‘Ik moest mijn eigen leven redden’
    PREMIUM

    Steekpar­tij in apparte­ment in Deventer, verdachte Narcis (30): ‘Ik moest mijn eigen leven redden’

    Omstanders in de Geleenstraat in Deventer drukten op 20 augustus met een handdoek de forse wonden in de borst van het slachtoffer dicht. Hierdoor en door ingrijpen in het ziekenhuis ,,is het bij een poging tot doodslag gebleven’’, zei de officier van justitie vandaag tegen de verdachte. Het slachtoffer wilde de verdachte uit huis zetten waarna hij werd neergestoken, zo meent het Openbaar Ministerie.

In samenwerking met indebuurt Deventer