Desiree Creemers, voorzitter van de Raad van bestuur van het Deventer Ziekenhuis en Jan Griepink, lid Raad van Bestuur van Carinova en voorzitter van Salland United.
Volledig scherm
PREMIUM
Desiree Creemers, voorzitter van de Raad van bestuur van het Deventer Ziekenhuis en Jan Griepink, lid Raad van Bestuur van Carinova en voorzitter van Salland United. © Ronald Hissink

Dit is hoe Sallandse partijen samen de toekomstproblemen van de zorg tackelen

De tijd van daten is voorbij. Meer dan veertig Sallandse partijen hebben zich gisteren officieel verbonden om samen de toekomstproblemen in de zorg te tackelen. Onder de noemer Salland United is een bijzondere samenwerking ontstaan. Desiree Creemers van het Deventer Ziekenhuis en Jan Griepink van Carinova leggen uit hoe belangrijk dit is.

  1. Blitse elektrische wagens overtuigen twijfelaars op speciale proefdag in Zutphen: ‘Nu m’n man nog’
    PREMIUM
    VIDEO

    Blitse elektri­sche wagens overtuigen twijfe­laars op speciale proefdag in Zutphen: ‘Nu m’n man nog’

    Wel oren naar elektrisch rijden, maar is de aanschaf van een duurzame auto ver weg? Speciaal voor twijfelaars en belangstellenden was er zaterdag in Zutphen een E-Experience Day. Dé gelegenheid om een proefritje te maken in elektrische auto’s van allerlei merken én de kans om al je vragen te stellen over elektrisch rijden. De Stentor maakt ook een proefritje en is niet de enige. ,,Ik had niet verwacht dat een elektrische auto zo snel zou optrekken.”

In samenwerking met indebuurt Deventer