Nieuw-Links deed in 2018 mee als nieuwe politieke partij aan de gemeenteraadsverkiezingen in Deventer. De partij haalde geen zetel en is sindsdien niet meer actief.
Volledig scherm
PREMIUM
Nieuw-Links deed in 2018 mee als nieuwe politieke partij aan de gemeenteraadsverkiezingen in Deventer. De partij haalde geen zetel en is sindsdien niet meer actief. © Archief

Duizenden euro’s gingen naar rekening van politieke partij in Deventer: ‘Maar wat is daarmee gebeurd?

Donateurs die in het verleden geld in de lokale politieke partij Nieuw-Links in Deventer hebben gestoken, vragen zich af wat daar eigenlijk mee is gebeurd. De partij die in 2017 werd opgericht, kent al jaren een zieltogend bestaan. Na de dramatisch verlopen gemeenteraadsverkiezingen in 2018, is de partij niet meer actief. 

0 reacties

  1. Klachten over afvalinzameling Deventer binnenstad: ‘Het is een bende en het stinkt’
    PREMIUM

    Klachten over afvalinza­me­ling Deventer binnenstad: ‘Het is een bende en het stinkt’

    Het deels afschaffen van de vertrouwde huis-aan-huisinzameling van glas en papier in Deventer verloopt niet vlekkeloos. In de binnenstad klagen inwoners over de (nieuwe) centrale inzamelpunten, waar je zelf het afval naar toe moet brengen. Kritiek: ze zitten snel vol, worden te weinig geleegd en veranderen geregeld in kleine vuilnisbelten. En als het vol is, wordt afval gedumpt. ,,De stank is niet te harden.”

In samenwerking met indebuurt Deventer