Echtpaar uit Deventer kan overlast van vallende bladeren niet meer aan: ‘De herfst is voor ons als een langzame wurging’

VideoVoor John en Ria Matti uit Deventer kan de zomer niet lang genoeg duren. Want na de zomer volgt de herfst en dan begint de jaarlijkse ellende weer. Dan vallen de bladeren van de bomen. In hun geval: veel bladeren. „We kunnen het domweg niet meer aan, die bomen moeten weg.”

2 reacties

 • Albert van der Mey

  1 jaar geleden
  Huur een hovenier in!
 • Taken

  1 jaar geleden
  De gemeente kan niet overal waar mensen op leeftijd wonen de bomen gaan kappen. Misschien kunnen deze mensen een kleinkind of buurkind vragen om voor een zakcentje te helpen de bladeren op te ruimen?
 1. Bouw miljoenenschool voor dik 1000 leerlingen gaat Deventer meer geld kosten
  PREMIUM

  Bouw miljoenen­school voor dik 1000 leerlingen gaat Deventer meer geld kosten

  De langverwachte bouw van een nieuwe middelbare school en sporthal in Deventer-noord gaat hoogstwaarschijnlijk meer kosten dan de bijna 30 miljoen die nu geraamd is. Een bedrag dat de gemeente Deventer en scholenkoepel Carmel College al enige tijd hebben vrijgespeeld. Oorzaak van de tegenvaller zijn de gestegen kosten in de bouwwereld. Bezwaren vanuit de buurt houden de nieuwbouw vooralsnog niet tegen.

In samenwerking met indebuurt Deventer