Enorme vraag naar luxe zwembaden in achtertuin: ‘Ik heb een wachtlijst van een half jaar’

VideoDe aanleg van luxe zwembaden in achtertuinen neemt een vlucht. Huizenbezitters vinden de stevige investeringen de moeite waard. De combinatie van hete zomers en het thuiszitten tijdens corona maakt dat mensen van huis en tuin een paradijs willen maken. Zo ook Onno van der Meer uit Gorssel. ,,Je onderschat hoe lekker het is om thuis te zijn.’’

0 reacties

 1. Hans gaf in Deventer alles op voor de liefde in Cambodja: ‘Compleet andere wereld’
  PREMIUM

  Hans gaf in Deventer alles op voor de liefde in Cambodja: ‘Compleet andere wereld’

  Hans Fettelaar (62) verhuisde naar Cambodja, vond er nieuw levensgeluk en is helemaal opgenomen in het dorpje Melop. De geboren Deventenaar doorgrondt zelfs de bewogen Cambodjaanse geschiedenis. Over de Rode Khmer zwijgen Cambodjanen vooral, maar Fettelaar schreef er een boek over, met een hoofdrol voor zijn Cambodjaanse vrouw. ,,Het valt me nu op hoe kapitalistisch Nederland is, alles draait om geld.”
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 1. ‘Welzorgsum’ komt er: van inwonersidee naar volwaardige zorgcomplex om dorp leefbaar te houden
  PREMIUM

  ‘Welzorgsum’ komt er: van inwoner­sidee naar volwaardi­ge zorgcom­plex om dorp leefbaar te houden

  Het plan om op de voormalig schoollocatie in Welsum zorgappartementen te creëren, kan op veel enthousiasme rekenen. Onder enkele voorwaarden is de gemeente Olst-Wijhe akkoord met het plan om achttien appartementen te bouwen waar vooral de lokale bevolking gebruik van kan maken. Het project moet er voor zorgen dat Welsum leefbaar blijft. ,,We zitten vrij geïsoleerd aan deze kant van de IJssel, dus doppen we onze eigen boontjes’’, zegt Piet Boons, van Plaatselijk Belang Welsum.
 2. Paul (62) uit Deventer kapot van verdriet na vergiftiging van zijn jonge kat: ‘Het is verschrikkelijk’
  PREMIUM
  VIDEO

  Paul (62) uit Deventer kapot van verdriet na vergifti­ging van zijn jonge kat: ‘Het is verschrik­ke­lijk’

  Dolgelukkig was Paul Ludwig (62) toen hij een jaar geleden de kitten Laika kreeg van zijn dochters. ,,De leukste kat ooit, echt een pittige beestje”, vertelt hij vreugdevol. Totdat een week geleden zijn ergste nachtmerrie werkelijkheid werd. Laika kwam thuis en was veranderd van een opgewekte kat, naar een afzijdig, stil beestje. Waarschijnlijk vergiftigd met rattengif, blijkt nu. ,,Het is verschrikkelijk. Als ik erover nadenk springen de tranen in mijn ogen.”

In samenwerking met indebuurt Deventer