Door een aanrijding tussen een lijnbus en een auto zijn zaterdagochtend in Margraten (Limburg) zeven mensen gewond geraakt. Een man uit Deventenaar overleed later aan zijn verwondingen.
Volledig scherm
Door een aanrijding tussen een lijnbus en een auto zijn zaterdagochtend in Margraten (Limburg) zeven mensen gewond geraakt. Een man uit Deventenaar overleed later aan zijn verwondingen. © ANP

Excuses Limburgse politie aan familie van te vroeg doodverklaarde Deventenaar

De politie Limburg heeft de familie van de te vroeg doodverklaarde Deventenaar excuses aangeboden. De politie had maandagmiddag naar buiten gebracht dat de man was overleden aan de gevolgen van een ongeluk in het Limburgse Margraten, terwijl hij toen nog in coma lag.

 1. Lezers over verdachten die herkenbaar in beeld komen: ‘Criminelen hebben geen recht op privacy’
  Lezersreacties
  4

  Lezers over verdachten die herkenbaar in beeld komen: ‘Criminelen hebben geen recht op privacy’

  De politie deelt regelmatig beelden van mogelijke verdachten van misdrijven op sociale media. Eerst onherkenbaar, maar als de verdachte zich niet snel genoeg meldt, komt hij of zij alsnog vol in beeld. Veel lezers vinden dat dit meteen, of in elk geval sneller, zou moeten gebeuren. Niet iedereen is het daar mee eens: ‘Je zult het zelf maar zijn terwijl je niets strafbaars hebt gedaan.’
  Deventer
 2. Politie brengt overlijdensbericht man uit Deventer te vroeg, voor wonder biddende school in verwarring
  PREMIUM

  Politie brengt overlij­dens­be­richt man uit Deventer te vroeg, voor wonder biddende school in verwarring

  Kinderen, ouders en docenten van evangelische basisschool De Olijfboom in Deventer leefden tot dinsdagmiddag tussen hoop en vrees. De ouders van drie schoolgenootjes raakten zaterdagochtend zwaargewond bij een ongeluk in het Limburgse Margraten. Dinsdagmiddag kreeg de school het nieuws van de familie dat de vader was overleden, terwijl de Limburgse politie dat een dag eerder al meldde. ,,Een blunder’’, geeft de politie met schaamrood op de kaken toe.