Horecaplein De Brink in Deventer. Jongeren kunnen er door coronamaatregelen voorlopig nog niet naar feestcafé De Tijd. Uitbater Martijn Gerritsen heeft noodgedwongen negen personeelsleden ontslagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Horecaplein De Brink in Deventer. Jongeren kunnen er door coronamaatregelen voorlopig nog niet naar feestcafé De Tijd. Uitbater Martijn Gerritsen heeft noodgedwongen negen personeelsleden ontslagen. © Archieffoto Ronald Hissink

Feestcafé De Tijd in Deventer door corona in zwaar weer, barmannen en ander personeel ontslagen

Dansende, drinkende en flirtende jongeren. Voor de coronacrisis was feestcafé De Tijd een kroeg waar jongeren in het weekend een half uur in de wachtrij konden staan om binnen te komen. De coronamaatregelen zorgen ervoor dat het feestcafé op De Brink in Deventer de deuren nog steeds gesloten heeft. Uitbater Martijn Gerretsen zag geen andere optie dan zijn personeel te ontslaan.

 1. Joren Bloem uit Hall vergroot motor bij wielerploeg van Tietema en Harmeling: ‘Dit is al een profploeg’
  PREMIUM
  wielrennen

  Joren Bloem uit Hall vergroot motor bij wieler­ploeg van Tietema en Harmeling: ‘Dit is al een profploeg’

  Joren Bloem (23) boekte afgelopen seizoen zijn eerste aansprekende resultaten in kleinere internationale koersen, en stapte zodoende over van de ene continentale ploeg Abloc naar nieuwkomer TDT-Unibet. Voor de Achterhoeker bleek de werkelijkheid bij zijn nieuwe ploeg nog mooier te zijn dan dat hij had verwacht. Vandaag eindigde hij als tweede in de tweede etappe van Olympia’s Tour.
  Marle
 2. ProRail heeft ook dassenadvies voor spoor Deventer-Zutphen niet uitgevoerd
  PREMIUM

  ProRail heeft ook dassenad­vies voor spoor Deventer-Zut­phen niet uitgevoerd

  ProRail heeft een advies van vorig jaar om maatregelen te nemen tegen dassen onder het spoor bij Deventer (nog) niet uitgevoerd. Het advies dateert van mei vorig jaar. In opdracht van ProRail inspecteerde ecologisch adviesbureau Altenburg & Wymenga het traject Deventer-Zutphen vanwege een beluchtingspijp van een dassenburcht in het spoortalud. ProRail wil niet zeggen waarom er nog niets met dit advies is gedaan.
  Deventer

In samenwerking met indebuurt Deventer