Geliefde krantenbezorger Sander (66) uit Eefde stopt, tot verdriet van veel abonnees: ‘Krijg al tientallen brieven’

VIDEOHij is misschien wel de meest toegewijde krantenbezorger van Nederland. Sander Luntungan uit Eefde staat bekend om de extra zorg die hij draagt voor abonnees, maar vooral om zijn ‘extra zaterdagbijlage’: een post-it met een mooie spreuk. Daar komt binnenkort een eind aan: eind juni rijdt hij zijn laatste krantenronde in Gorssel.

0 reacties

 1. Vrijwilligers woest om doordeweekse sluiting Borgelerbad in Deventer: ‘Dit slaat in als een bom’
  PREMIUM

  Vrijwilli­gers woest om doordeweek­se sluiting Borgeler­bad in Deventer: ‘Dit slaat in als een bom’

  Vrijwilligers rond het Borgelerbad in Deventer zijn woest dat voorlopig op de meeste doordeweekse dagen het buitenbad door een tekort aan toezichthouders dicht moet. Al jaren geven deze ‘IJsberen’, een groep oudere zwemmers die ook activiteiten rond het bad organiseert, aan dat zij toezicht willen geven. Maar steevast zijn ze genegeerd, zegt woordvoerder Hans Mulder. De zwembadmanager wil nu alsnog met ze in gesprek.
 2. Raadslid zat tussen de feestende jongeren in Deventer en keek ogen uit: ‘Dit kan niet langer, we moeten jeugd meer bieden’
  PREMIUM
  1

  Raadslid zat tussen de feestende jongeren in Deventer en keek ogen uit: ‘Dit kan niet langer, we moeten jeugd meer bieden’

  Drankflessen, lachgaspatronen en andere zooi. Intimidatie, groepsverhitting en een vechtpartij. Anke Hamstra - moeder, docent en raadslid in Deventer - heeft het afgelopen week allemaal gezien toen ze poolshoogte nam op de landtong bij de spoorbrug in haar woonplaats. Het laat haar niet meer los: ,,We moeten echt het gesprek aan gaan over onze jongeren.”

In samenwerking met indebuurt Deventer