Zondagmiddag in het stadion aan de Deventer Vetkampstraat, een beeld dat met het bereiken van de eredivisie terugkeert. (archief)
Volledig scherm
PREMIUM
Zondagmiddag in het stadion aan de Deventer Vetkampstraat, een beeld dat met het bereiken van de eredivisie terugkeert. (archief) © Carla Vos

Go Ahead Eagles neemt afscheid van de vrijdagavond, zonder enige weemoed: ‘Voetbal hoort op zaterdag of zondag’

Door de promotie naar de eredivisie nemen Go Ahead Eagles en de Deventer supporters afscheid van de vrijdagavond als vaste voetbalavond. Ondanks dat sommige trouwe stadionbezoekers ongetwijfeld hun vaste rituelen hebben op de vrijdag, is er geen sprake van weemoed als het ‘vrijdagavondgevoel’ ter sprake komt. ,,Zaterdag en zondag zijn dé voetbaldagen’’, zegt oud-speler en trouwe supporter Sjors Brugge. 

0 reacties

  1. Studenten in Deventer zijn klaar met slechte service verhuurder: 'Bij mij is de grens bereikt’
    PREMIUM

    Studenten in Deventer zijn klaar met slechte service verhuurder: 'Bij mij is de grens bereikt’

    Muren die afbrokkelen, een intercom die het twee maanden niet doet en niet gerepareerd wordt, en een energierekening waarop 40 euro aan extra administratiekosten wordt gerekend. Jongeren die in Deventer bij studentenhuisvester DUWO een kamer huren, klagen over de in hun ogen slechte service van de verhuurder. ,,De meeste studenten laten het waaien, maar bij mij is de grens bereikt.”

In samenwerking met indebuurt Deventer