Goedmakertje voor bewoners woonzorgcentrum Deventer: 220 gebakjes van supermarkt Dirk

VideoOuderen van woonzorgcentrum Groote & Voorster kregen woensdagochtend alsnog taart. Een maand geleden liepen de vaste klanten van supermarkt Dirk die mis bij de heropening, omdat het te druk was en ze niet goed ter been zijn. Dankzij de 89-jarige Riet Maatman werd gisteren alsnog slagroomtaart geserveerd. Zij zocht contact met de manager.

Het was een goedmakertje van manager Rolf Stroot aan alle 220 bewoners. ,,De bewoners van het tehuis komen hier vaak in de winkel en houden graag een praatje. We hadden er niet goed over nagedacht dat veel niet goed te been zijn’’, vertelt Stroot. Hij is blij dat de supermarkt op deze manier haar vaste klanten kan bedienen. En de bewoners? Die waren vooral blij met Riet. En met de taartjes, waar ze tijdens de koffie lekker van smikkelden.

Volledig scherm
Veel van de bewoners van tehuis Groote & Voorster in Deventer zijn vaste klanten van supermarkt Dirk van den Broek, maar konden een maand geleden niet bij de feestelijke heropening aanwezig zijn. Als goedmaker bezorgde de supermarkt woensdag 220 taartjes voor alle bewoners van het tehuis. © Kevin Hagens

In samenwerking met indebuurt Deventer