Haar afknippen voor het goede doel: Aimée (9) uit Deventer doet het. ‘Wel even wennen dat het nu zo kort is’

Met videoAimée de Groot liet dit weekend de schaar in haar bruine lokken zetten. De afgeknipte haren moeten binnenkort een pruik vormen voor kinderen die het harder nodig hebben dan zij, zo legt ze samen met haar moeder uit. ,,Het is wel even wennen dat het nu zo kort is.”

0 reacties

 1. Militair toporkest strijkt neer in Olst: ‘Bijzonder, want dit korps speelt zelden in zo’n kleine plaats’
  PREMIUM

  Militair toporkest strijkt neer in Olst: ‘Bijzonder, want dit korps speelt zelden in zo’n kleine plaats’

  Het neusje van de zalm op orkestgebied komt in het eerste weekeinde van juli naar Olst. Het Fanfarekorps Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht geeft dan een concert met als thema ‘oorlogsveteranen’. Dit gerenommeerde - professionele - orkest heeft zijn sporen verdiend, onder andere met optredens op Prinsjesdag en voor het koninklijk huis. ,,Dit is een van de grootste concerten die we ooit hebben georganiseerd.’’
 2. Deventer Poëziefestival deze zomer met extra terrasprogramma: ‘En volgend jaar door hele stad in buitenlucht’
  PREMIUM

  Deventer Poëziefes­ti­val deze zomer met extra terraspro­gram­ma: ‘En volgend jaar door hele stad in buiten­lucht’

  De tweede editie van DichterBij van theater Mimik krijgt deels een ‘buitenkarakter’. Was het Deventer poëziefestival vorig jaar vanwege de coronabeperkingen nog geheel in de theaterzaal, aanstaande zaterdag (25 juni) komt daar een gratis buitenprogramma rond Mimik bij. En volgend jaar moet het festijn zich volledig afspelen in de buitenlucht, door de hele binnenstad.

In samenwerking met indebuurt Deventer