Indrukwekkend afscheid van verdronken Davion (15) in Deventer

videoBewoners van de Gooierstraat en omliggende straten in Deventer hebben vanmiddag op indrukwekkende wijze afscheid genomen van hun buurtgenootje Davion, die vorige week in de Rielerkolk iets verderop verdronk. Onder begeleiding van een kleine twintig Harley Davidson-motoren, vuurwerk en witte ballonnen werd hem de laatste eer bewezen.

0 reacties

 1. Studenten in Deventer zijn klaar met slechte service verhuurder: 'Bij mij is de grens bereikt’
  PREMIUM

  Studenten in Deventer zijn klaar met slechte service verhuurder: 'Bij mij is de grens bereikt’

  Muren die afbrokkelen, een intercom die het twee maanden niet doet en niet gerepareerd wordt, en een energierekening waarop 40 euro aan extra administratiekosten wordt gerekend. Jongeren die in Deventer bij studentenhuisvester DUWO een kamer huren, klagen over de in hun ogen slechte service van de verhuurder. ,,De meeste studenten laten het waaien, maar bij mij is de grens bereikt.”
 2. Programmeur Job kijkt uit naar dampend Burgerweeshuis: ‘Ik heb vooral te doen met al die kleine, hardwerkende bandjes’
  PREMIUM

  Program­meur Job kijkt uit naar dampend Burgerwees­huis: ‘Ik heb vooral te doen met al die kleine, hardwerken­de bandjes’

  De cultuursector beleeft donkere tijden. Muzikanten, artiesten, theaters, popzalen en musea verkeren in crisis vanwege corona. Wat doet dat met de mensen die de kost verdienen in die branche? Kiezen ze rigoureus voor een carrièremove? Of houden ze vol, hopend op betere tijden? Ze vertellen hun verhaal. Vandaag: Job Rebergen, programmeur van popzaal Burgerweeshuis in Deventer.

In samenwerking met indebuurt Deventer