Barman Stacey was een geliefde barman. Zelfs in tijden van corona kwamen mensen om hem te gedenken. Men kon op alfabetische volgorde even naar binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Barman Stacey was een geliefde barman. Zelfs in tijden van corona kwamen mensen om hem te gedenken. Men kon op alfabetische volgorde even naar binnen. © FOTO HISSINK

Indrukwekkend lange rijen voor laatste groet aan jong gestorven barman Stacey van De Bisschop in Deventer

Stacey is niet meer. De geliefde barman van de Bisschop in Deventer overleed zaterdag op 28-jarige leeftijd. Veel te jong.  Speciaal voor hem was er vrijdagavond een condoleance in zijn favoriete kroeg. De rij bezoekers liep helemaal door tot op de Brink.

 1. Youp van ’t Hek slaakt harten­kreet in Deventer kookboek: ‘Jezus, Heleen en Pieter, wat kwam ik graag bij jullie’
  PREMIUM

  Youp van ’t Hek slaakt harten­kreet in Deventer kookboek: ‘Jezus, Heleen en Pieter, wat kwam ik graag bij jullie’

  Al veertig jaar lang leggen Heleen Boom en Pieter van de Pavoordt hun ziel en zaligheid in theater, café en restaurant Bouwkunde in hartje Deventer. Om dit te vieren én stil te staan bij het einde van een tijdperk (het theater is opgegaan in het pas geopende filmtheater Mimik) is daar het Bouwkunde kookboek. Het boek staat vol recepten met bijpassende wijntips, maar ook vol anekdotes van artiesten die er graag optraden, onder wie Youp van ’t Hek.
 2. Deventenaar vertaalt Erasmus in monsterklus: tien jaar werken aan brieven van de vijftiende eeuwse beroemheid
  PREMIUM

  Devente­naar vertaalt Erasmus in monsterk­lus: tien jaar werken aan brieven van de vijftiende eeuwse beroemheid

  Een cadeautje voor onder de kerstboom? Deventenaar Jan Bedaux schiet in de lach. Nee, dat zijn de 21 delen van de vertaalde werken van Erasmus niet. De boeken vullen tezamen een boekenplank. De brieven van de beroemde Nederlandse wijsgeer, in Latijn, waren nog nooit vertaald naar het Nederlands. Hij beet zich er tien jaar lang in vast. En dat terwijl hij geen vertaler is. ,,Ik wist niet waar ik aan begon.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Zondag valt er mogelijk wat sneeuw in deze provincie
  Play

  Zondag valt er mogelijk wat sneeuw in deze provincie

 2. Politie ontruimt drugslab in woonwijk Brabant
  Play

  Politie ontruimt drugslab in woonwijk Brabant