De jerrycans in het afgezette stuk grasland langs de IJsseldijk bij Diepenveen zijn vandaag in opdracht van het waterschap door een bedrijf verwijderd.
Volledig scherm
De jerrycans in het afgezette stuk grasland langs de IJsseldijk bij Diepenveen zijn vandaag in opdracht van het waterschap door een bedrijf verwijderd. © Rudi Hofman

Jerrycans in weiland langs IJsseldijk bij Diepenveen na een week opgeruimd

UpdateHet heeft een week geduurd voordat de drie jerrycans die onderaan het talud van de IJsseldijk in Diepenveen lagen, zijn opgeruimd. Volgens Klaas Jansen van Waterschap Drents Overijsselse Delta is dit gebeurd nadat de brandweer had vastgesteld dat het niet om gevaarlijke stoffen ging zoals drugsafval maar om een geringe hoeveelheid brandstof.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Deventer