Op de röntgenfoto van de kat zijn drie kogels te zien.
Volledig scherm
Op de röntgenfoto van de kat zijn drie kogels te zien. © Politie Deventer

Kat in Deventer toont afwijkend gedrag: dierenarts ziet akelige oorzaak op röntgenfoto

De eigenaar van een kat in Deventer merkte recent op dat zijn viervoeter ander gedrag dan normaal vertoonde.  Het beestje was traag van begrip en z’n ademhaling was versneld. Een bezoekje aan de dierenarts gaf het verhaal een bizarre wending.

3 reacties

 • Hoegen

  2 maanden geleden
  Zou ik niet doen Nico jouw honden loslaten. Honden zijn veel impulsiever dan katten en rennen op alles af wat ze leuk/boeiend vinden. Maar katten die loslopen moeten wel belletjes aan hun bandje dragen ivm vogels en vooral jonge vogeltjes die alles nog moeten leren. Dat zie ik helaas zelden.
 • Corry Llamas

  2 maanden geleden
  Duidelijk iemand die geen kat heeft 🤔🙄
 • nico Westra

  2 maanden geleden
  Kijk je mag een dier nooit pijn doen etc , maar waarom houden ze hun kat niet bij zich de beesten worden los gelaten en we zien je wel weer . Ga ik met mijn honden ook doen Lekker los laten en we wachten af waarneer ze weer thuis willen komen. Houd je kat binnen. En ga ermee lopen als je vindt dat ze naar buiten willen Waar halen mensen met een kat het lef vandaan om te denken dat andere jouw kat leuk vinden .
 1. Angstig meisje in Deventer fluistert tegen haar moeder dat medebewoner (80) hand onder haar rok stopte
  PREMIUM

  Angstig meisje in Deventer fluistert tegen haar moeder dat medebewo­ner (80) hand onder haar rok stopte

  Eind augustus vorig jaar vraagt de 9-jarige dochter van een bewoonster van de crisisopvang aan de Polstraat in Deventer of haar moeder even mee wil lopen naar een plek waar niemand haar kan horen. Daar fluistert ze haar moeder in het oor dat ze net is betast door de 80-jarige medebewoner Boutayeb M.. De officier van justitie in Zwolle eiste vandaag een half jaar cel tegen hem.
 2. Eigenaren Meadow op het Deventer Stadsstrand houden hun hart vast: ‘We slapen hier en blijven water wegpompen’
  PREMIUM

  Eigenaren Meadow op het Deventer Stads­strand houden hun hart vast: ‘We slapen hier en blijven water wegpompen’

  Het is een kwestie van pompen of verzuipen. Letterlijk. Want als ze de strijd van het water verliezen, dan is het horeca-avontuur voor eigenaren Koos en Evelien Janssen van Meadow op het Deventer Stadsstrand voorbij. Met een soort muur van bigbags vol met zand om hun horecapaviljoen proberen ze hun zaak te redden. ,,We zijn drie jaar geleden begonnen. Al twee jaar hebben we te maken met corona en dan nu dit.”

In samenwerking met indebuurt Deventer