Een uitgebreide zoekactie naar een vermiste man in het bosgebied bij Deventer
Volledig scherm
Een uitgebreide zoekactie naar een vermiste man in het bosgebied bij Deventer © Rens Hulman / News United

Lichaam vermiste man (40) gevonden na zoektocht bij Deventer

UpdateHet lichaam van de 40-jarige man die woensdag als vermist werd opgegeven is vanmorgen gevonden. De politie heeft gisteravond in het bosgebied net buiten Deventer met meerdere auto's, een helikopter en een speciaal team gezocht naar de man.

 1. Vrees voor McDonald’s zakt weg in bekende Deventer straat: ‘Leegstand is slecht voor de binnenstad’
  PREMIUM

  Vrees voor McDonald’s zakt weg in bekende Deventer straat: ‘Leegstand is slecht voor de binnenstad’

  In de Walstraat is de onvrede over de mogelijke komst van een McDonald’s om de hoek enigszins verdwenen. De entree van het ‘bekendste straatje van Deventer’ ligt straks pal naast de ingang van de grote gele M. Jan Strik, eigenaar van meerdere panden, is blij met de op voorhand getroffen maatregelen tegen mogelijke overlast. ,,In het belang van de stad is het beter dat de boel wordt ingevuld.’’
 2. Bouw miljoenenschool voor dik 1000 leerlingen gaat Deventer meer geld kosten
  PREMIUM

  Bouw miljoenen­school voor dik 1000 leerlingen gaat Deventer meer geld kosten

  De langverwachte bouw van een nieuwe middelbare school en sporthal in Deventer-noord gaat hoogstwaarschijnlijk meer kosten dan de bijna 30 miljoen die nu geraamd is. Een bedrag dat de gemeente Deventer en scholenkoepel Carmel College al enige tijd hebben vrijgespeeld. Oorzaak van de tegenvaller zijn de gestegen kosten in de bouwwereld. Bezwaren vanuit de buurt houden de nieuwbouw vooralsnog niet tegen.
 3. Nieuwbouw­huis in Deventer wijk nu al prooi voor kamerver­huur­der, maar gemeente kan er weinig aan doen
  PREMIUM

  Nieuwbouw­huis in Deventer wijk nu al prooi voor kamerver­huur­der, maar gemeente kan er weinig aan doen

  Kleine huizen die door (te) veel arbeidsmigranten bewoond worden zorgen in de Deventer Rivierenwijk voor problemen. Afval op straat, drinkende mannen in de speeltuin, het is aan de orde van de dag. Nieuwbouw moet de Rivierenwijk nieuw elan geven. Daarom snappen de bewoners van nieuwbouwproject Snippen aan de Dijk weinig van de vergunning die de gemeente heeft afgegeven voor kamerverhuur in hun buurt. Daar wil de gemeente toch juist van af?

In samenwerking met indebuurt Deventer