Quint Hageman van Lemonade in Raalte bedacht zich geen moment toen terrassen een afscheiding moesten hebben: hij timmerde zelf van ruwhouten planken zijn hek.
Volledig scherm
PREMIUM
Quint Hageman van Lemonade in Raalte bedacht zich geen moment toen terrassen een afscheiding moesten hebben: hij timmerde zelf van ruwhouten planken zijn hek. © FOTO HISSINK

Meerpalen in Deventer, ruw hout in Raalte en bankjes in Zutphen: zo schermen de cafés hun terras af

De terrassen zien er steeds mooier uit. Waar in eerste instantie de horeca houtje-touwtje oplossingen bedacht om één ingang voor het terras te creëren, komen er nu steeds chiquere afzettingen. De terrassen zijn helemaal coronaproof. Sterker nog: het zou wat betreft veel horecamensen wel zo mogen blijven. De nieuwe maatregel dat mensen een vaste plek moeten krijgen op het terras is daarmee een fluitje van een cent geworden. 

In samenwerking met indebuurt Deventer