Kinderen uit de Rivierenwijk komen graag naar de zomerschool. Hoogtepunt van dit jaar: een libdub op de muziek van Kinderen van Kinderen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kinderen uit de Rivierenwijk komen graag naar de zomerschool. Hoogtepunt van dit jaar: een libdub op de muziek van Kinderen van Kinderen. © FOTO HISSINK

Meesters en juffen Kindcentrum Rivierenwijk in Deventer geven drie weken vakantie op voor unieke zomerschool

Ondanks de verzengde hitte is de enige zomerschool van Deventer een groot succes. Juist nu, in tijden corona, zijn zomerscholen als die van Kindcentrum Rivierenwijk een uitkomst, omdat de opgelopen leerachterstand kan worden weggewerkt. De juffen en meesters van het Kindcentrum offeren er zelfs een deel van hun vakantie voor op. En de kinderen? Die doen maar wat graag mee, want de vakantie duurt al zolang.

  1. Extra rijstroken van A1 bij Deventer zijn open (maar werk en overlast nog lang niet voorbij)
    PREMIUM
    Video | Poll

    Extra rijstroken van A1 bij Deventer zijn open (maar werk en overlast nog lang niet voorbij)

    Met een druk op de knop opende minister Cora van Nieuwenhuizen vanmiddag de nieuwe rijstroken op de A1 bij Deventer. Het extra asfalt moet een einde maken aan files en opstoppingen op de drukke corridor tussen de Randstad en Duitsland. Maar voorbij is de overlast zeker nog niet. Wat is er al wel af en wat krijgen we tot 2025 nog voor de kiezen? Best veel. De Stentor maakte een overzicht.

In samenwerking met indebuurt Deventer