Kermisexploitant Freek Terpstra is dolgelukkig dat hij zijn attracties mag neerzetten op de megakermis op het terrein De Kuip in Colmschate.
Volledig scherm
PREMIUM
Kermisexploitant Freek Terpstra is dolgelukkig dat hij zijn attracties mag neerzetten op de megakermis op het terrein De Kuip in Colmschate. © Ronald Hissink

Megakermis in Colmschate: ‘We hebben na twee jaar niks eens goed uitgepakt’

Botsen in de botsauto’s, griezelen in het spookhuis of een rondje zwieren in de draaimolen. Op het terrein van De Kuip in Colmschate is na twee jaar de kermis neergestreken. Groter dan ooit en met heel blije kermisexploitanten. ,,We mogen weer!’’, zegt een dolgelukkige Freek Terpstra.

0 reacties

  1. Paniek om wetsvoorstel helmplicht: scooterhandelaar uit Deventer krijgt massaal snorfietsen aangeboden
    PREMIUM

    Paniek om wetsvoor­stel helmplicht: scooterhan­de­laar uit Deventer krijgt massaal snorfiet­sen aangeboden

    Scooterhandelaar Peter Wichink Kruit uit Deventer weet niet waar hij de snorfietsen nog kwijt kan. Zijn klantengroep panikeert nu er sinds mei dit jaar een wetsvoorstel op tafel ligt om per 1 juli 2022 de helmplicht in te voeren. Ze bieden massaal hun tweewieler bij hem aan, uit angst voor waardevermindering. „Maar het is een voorstel, die wet is niet aangenomen en dat gaat ook zeker volgend jaar niet gebeuren. We hebben niet eens een regering.”

In samenwerking met indebuurt Deventer