In dit pand op het industrieterrein in Deventer viel de Opsporingsdienst Arbeidsinspectie eind november binnen. Inzet: een Audi RS7 werd in beslag genomen.
Volledig scherm
PREMIUM
In dit pand op het industrieterrein in Deventer viel de Opsporingsdienst Arbeidsinspectie eind november binnen. Inzet: een Audi RS7 werd in beslag genomen. © Ronald Hissink / Arbeidsinspectie

Miljoenenfraude en arbeidsuitbuiting door Deventer uitzendbureaus, drie verdachten vast: ‘Niet verbaasd’

Uitzendbureaus voor arbeidsmigranten uit Deventer liggen onder vuur. Twee bedrijven worden verdacht van arbeidsuitbuiting en miljoenenfraude met coronasubsidies. Drie verdachten uit Deventer en Haaksbergen zijn onlangs aangehouden bij een inval door de Arbeidsinspectie. Ze zitten nog vast.

0 reacties

  1. 85 jaar trouw lidmaatschap van de FNV: deze krasse Deventerse van 96 jaar heeft dit record te pakken
    met video

    85 jaar trouw lidmaat­schap van de FNV: deze krasse Deventerse van 96 jaar heeft dit record te pakken

    Ze is het langstzittende lid van de vakbond FNV in Nederland. De 96-jarige Betsy Wiggemans-Preusterink uit Deventer. Een krasse tante die na het overlijden van haar man in 1988 zijn lidmaatschap door liet lopen. Met als gevolg dat ze de voorzitter van de grootste vakbond van Nederland, Tuur Elzinga, op bezoek kreeg, die haar uitgebreid bedankte voor haar trouwe lidmaatschap.

In samenwerking met indebuurt Deventer