Wie is de Mol? roept fans op om in vijf Nederlandse steden mee te doen aan het programma om de identiteit van de nieuwe kandidaten te achterhalen.
Volledig scherm
Wie is de Mol? roept fans op om in vijf Nederlandse steden mee te doen aan het programma om de identiteit van de nieuwe kandidaten te achterhalen. © AVROTROS

Molloten opgelet: Hier in Deventer kun je aanwijzingen vinden voor Wie is de Mol?

Met behulp van vijf coördinaten kunnen fans deze zaterdag vanaf 14.00 uur de namen van de nieuwe kandidaten van Wie is de Mol? ontdekken. Deventer is één van de steden waar een coördinaat naar verwijst. ,,Het is dé kans is voor alle Mol-fans om te ervaren hoe het is om uitgedaagd te worden door de makers van Wie is de Mol?

0 reacties

  1. Deventer wethouder zegt sorry tegen gedupeerden BAD-ontslag: ‘Alleen een excuusbrief is niet voldoende’
    PREMIUM

    Deventer wethouder zegt sorry tegen gedupeer­den BAD-ont­slag: ‘Alleen een excuus­brief is niet voldoende’

    De vierhonderd Deventenaren die onder financieel bewind van het Budget Adviesbureau Deventer (BAD) stonden, kunnen een excuusbrief verwachten. Vorig jaar werd het BAD door de rechter ontslagen als financieel bewindvoerder. ,,Dit heeft voor onrust en boosheid gezorgd en daarvoor bieden we onze excuses aan’’, zegt wethouder Rob de Geest. Een formeel excuus gaat niet voor iedereen ver genoeg.

In samenwerking met indebuurt Deventer