Niet iedereen blij met wekelijks confettikanon van kledingzaak in Deventer

Elke zaterdag schiet modezaak Eindelijk! aan de Lange Bisschopstraat een confettikanon af, om bezoekers te trekken. De ‘ludieke actie’ leidt bij andere winkeliers tot irritatie. Na commotie over de snippers op de Modedag van vorige week zondag, hield de zaak het zaterdag bij een klein kanon. Ín de winkel.

Op Modedag lag het voor ‘Eindelijk!’ vol met gouden en zilveren plastic snippers. Deze week vond je ze nog terug in andere winkels in de straat. Een eenmalige actie om ze ook op straat te schieten en met de opvallende gouden kleur het modeplubliek te lokken. Deze zaterdag schoot hij een shooter van enkele tientallen centimeters leeg ín zijn winkel. Ophef over niets, vindt mede-eigenaar Marcel van den Wijngaarden. ,,Wij ruimen de snippers voor onze winkel altijd op. We gebruiken voortaan ook geen plastic snippers meer.’’

  1. Feest met winnende vrijwilligers in Deventer Schouwburg

    Feest met winnende vrijwilli­gers in Deventer Schouwburg

    Sportclub Deventer, Speeltuinvereniging de Driehoek, Soos de Kuiperij, De Ontmoeting Deventer en Gert van den Burg zijn er met de prijzen vandoor gegaan op de jaarlijkse vrijwilligersavond in de Deventer Schouwburg. Wethouder Rob de Geest reikte de vrijwilligersprijzen uit voor organisaties, stichtingen en verenigingen in de categorieën: Samenwerking versterkt, Buurtinitiatief, Kleurrijkste organisatie en Zorgzame samenleving. De Witte Blom (individuele vrijwilligersprijs) werd ook uitgereikt aan de vrijwilliger die een bijzondere prestatie heeft geleverd.

In samenwerking met indebuurt Deventer