Onder de naam Burgerhaven huurt het Burgerweeshuis de ‘Stiholoods’  al als pop-up vanwege corona. In die loods moet een vernieuwd poppodium komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder de naam Burgerhaven huurt het Burgerweeshuis de ‘Stiholoods’ al als pop-up vanwege corona. In die loods moet een vernieuwd poppodium komen. © impressie Burgerweeshuis

Nieuw Deventer poppodium moet in havengebied komen: ‘Verhuizing uit binnenstad is beste’

Poppodium Burgerweeshuis heeft geen toekomst meer in de Deventer binnenstad en kan het beste verhuizen naar het havengebied. Dat stelt het college van B en W voor. Tot die tijd volgen rond de huidige locatie aan de Bagijnenstraat maatregelen tegen geluidsoverlast, nu daar boetes dreigen.

0 reacties

  1. Sterk GA Eagles doorbreekt negatieve spiraal met knappe bekerzege op Heerenveen
    wedstrijdverslag

    Sterk GA Eagles doorbreekt negatieve spiraal met knappe bekerzege op Heerenveen

    Na een grauw najaar en een mistig begin van de winter prikt de sportieve zon dan eindelijk weer door de wolken voor Go Ahead Eagles. De ploeg die al bijna twee maanden vooral worstelde met zichzelf, hervond in het bekertreffen met Heerenveen het geloof in eigen kunnen. De terugkeer naar een vertrouwd spelsysteem wierp vruchten af en dankzij een treffer van Inigo Cordoba werden de Friezen toch wel verrassend met 0-1 uit het bekertoernooi gewipt.

In samenwerking met indebuurt Deventer