The Athlete's Foot vestigt zich ondanks corona in het pand tussen Vodafone en Open 32 in de Korte B. in Deventer
Volledig scherm
The Athlete's Foot vestigt zich ondanks corona in het pand tussen Vodafone en Open 32 in de Korte B. in Deventer © de Stentor

Nieuwe sneakerzaak in Deventer, maar corona vertraagt opening

Het goede nieuws voor sneakerliefhebbers in en rond Deventer; The Athlete’s Foot vestigt zich in de binnenstad. Het slechte nieuws: door de coronacrisis is de opening uitgesteld.

,,Het heeft nu geen zin om een winkel te openen’’, zegt Maikel Jongsma, die de zaak gaat runnen. De planning was om in april open te gaan, maar in verband met de coronacrisis is de verbouwing stilgelegd. In de binnensteden is het rustig en steeds meer winkels sluiten of zijn beperkt open. ,,Dan is het niet zinvol. Gelukkig heeft de pandeigenaar meegedacht en kunnen we probleemloos er twee maanden later in dan gepland.‘’ Opening is dan begin juni.

Korte B.

The Athlete’s Foot komt in de Korte B., op een A-locatie, dichtbij de Brink. Het gaat om het pand waar eerder Aktiesport zat, dat naar een pand iets verderop is verhuisd. 

The Athlete’s Foot is een bekende, landelijk opererende keten, met in deze regio vestigingen in Apeldoorn en Zutphen. De zaken verkopen sneakers van bekende (sport)merken en andere (sport)artikelen. Jongsma heeft al een zaak in Doetinchem. ,,Dat blijft gewoon, dit is een zaak erbij.‘’

  1. Lekker met z'n allen ganzenborden dit weekeinde: een workout bij de sportschool is er niets bij

    Lekker met z'n allen ganzenbor­den dit weekeinde: een workout bij de sport­school is er niets bij

    Oke, de lol is er af. Het thuiswerk voor school is in meer of mindere mate op stoom. Taal en rekenen worden zo goed en zo kwaad als het kan op peil gehouden. Zelfs de kleuters hebben huiswerk. Maar hoe gaat het met bewegen? En de gym? De gymdocenten van Sportbedrijf Deventer hebben het antwoord. Elke week krijgen de 9923 basisschoolkinderen van Deventer een nieuwe Beweegbingo. En deze week speciaal: Bewegend Ganzenbord. Ook leuk voor de ouders?

In samenwerking met indebuurt Deventer