V.l.n.r.: Theo Schrijvers, Harry Uylings en Arnold ter Schegget. De drie Epsenaren staan vlakbij de plek waar een van de twee masten straks moet komen. Op de achtergrond de McDonald's en de Deventerweg.
Volledig scherm
PREMIUM
V.l.n.r.: Theo Schrijvers, Harry Uylings en Arnold ter Schegget. De drie Epsenaren staan vlakbij de plek waar een van de twee masten straks moet komen. Op de achtergrond de McDonald's en de Deventerweg. © Ronald Hissink

Noodkreet Epsenaren aan Deventer: ‘Bouw geen reclamemasten langs de A1!’

Twee metershoge reclamemasten langs de A1 bij Deventer? Epsenaren doen een laatste poging om dat tegen te houden, met enige steun van de gemeente Lochem. Ze vrezen de enorme lichtvervuiling en houden hun hart vast voor mogelijke verkeersongelukken. „Dit plan is absoluut belachelijk.”

2 reacties

  • D. Burger

    1 jaar geleden
    Reclame met mc donalds met een pijl richting die kant op voor de deur van van Gurp.
  • D. Burger

    1 jaar geleden
    Slaat ook nergens op om van de hoge achterlijke masten te plaatsen.Die mast bij Apeldoorn is van de eigenaar van mc Donalds wat ik gehoord heb weet niet of deze het ook worden.Hij heeft wel vaker van die rare dingen plaatste ook een reclame bord vlak voor de cafetaria van Gurp.1 ding is zeker dat die lelijke palen geen reclame zijn voor Deventer.