Het bedrijf van taxichauffeur Soner Gurdal viel bijna helemaal stil in de coronacrisis. Daarom besloot hij zich om te scholen tot pakketbezorger.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bedrijf van taxichauffeur Soner Gurdal viel bijna helemaal stil in de coronacrisis. Daarom besloot hij zich om te scholen tot pakketbezorger. © Jeroen Jazet

Ondernemers Deventer zitten door corona in hetzelfde schuitje: ‘Ze trekken sneller aan de bel bij zwaar weer’

De coronacrisis is een klap als nooit tevoren voor veel ondernemers uit Deventer. Kappers, barmannen en taxichauffeurs, allemaal verloren ze anderhalf jaar geleden vrijwel hun volledige inkomen. Toch hielden velen hun rug recht, geeft Alfred Liefers aan. Hulp zoeken als het niet goed gaat, is volgens de directeur van het Ondernemershuis niet langer taboe. 

  1. Bökkers populairder dan ooit door deelname Beste Zangers: ‘Moet zelfs iemand inhuren voor de socials’
    PREMIUM
    VIDEO

    Bökkers populair­der dan ooit door deelname Beste Zangers: ‘Moet zelfs iemand inhuren voor de socials’

    De deelname van Hendrik Jan Bökkers uit Heino aan het programma Beste Zangers legt hem geen windeieren. Vanaf de eerste aflevering staat zijn telefoon roodgloeiend, wordt hij op diverse landelijke radiostations gedraaid en krijgt hij een storm aan reacties. De Sallandse zanger is euforisch over zijn deelname. „Ik ben stiekem ook blij met het feit dat je hiermee de regio trots maakt.”

In samenwerking met indebuurt Deventer