Corrie Wassink van boerderij De Kolke in Voorst heeft het druk met de boerenwinkel, het aanleveren van producten voor maaltijdboxen en de toestroom van campers.
Volledig scherm
PREMIUM
Corrie Wassink van boerderij De Kolke in Voorst heeft het druk met de boerenwinkel, het aanleveren van producten voor maaltijdboxen en de toestroom van campers. © Jeroen Jazet

Ook zonder fietsroute boert het goed in Voorst

Stap op de fiets en laad je fietsmand en -tassen vol met de streekproducten van zeventien ondernemers in de gemeente Voorst. Van bakmeel en melk tot groenten, fruit, hertenvlees en wijn; in de regio is van alles te vinden. De gemeente Voorst voerde in de afgelopen vier weken campagne om de lokale, duurzame en gezonde producten onder de aandacht te brengen, met als afsluiter een fietsroute langs de ondernemers.

  1. Politieagent Henk de Man is de negatieve beeldvorming beu: ‘Wij zijn juist heel empathisch’
    PREMIUM

    Politie­agent Henk de Man is de negatieve beeldvor­ming beu: ‘Wij zijn juist heel empathisch’

    Zijn bericht op Facebook bracht een storm aan reacties teweeg. Politieman Henk de Man (61) - een bekende kop in Deventer en Salland - postte op zondag 28 juni een lang en persoonlijk relaas. Daarin windt hij zich op over de negatieve beeldvorming over de politie en zegt hij juist ongelooflijk trots te zijn op zijn werk. De Mans bericht leverde al ruim 10.000 - bijna louter positieve - reacties op. De geboren Zutphenaar wil zijn hartenkreet graag toelichten in een persoonlijk verhaal.

In samenwerking met indebuurt Deventer